تحولات منطقه

هنرمندان و آثار برگزیده بخش رقابتی سی و ششمین جشنواره موسیقی فجر (جایزه باربد) در آیین پایانی این رویداد موسیقایی معرفی شدند.

برگزیدگان جایزه «باربد» موسیقی فجر معرفی شدند
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

قدس آنلاین: برگزیدگان بخش رقابتی سی و ششمین جشنواره موسیقی فجر (جایزه باربد) عصر امروز دوشنبه ۴ اسفندماه در آیین اختتامیه این رویداد معرفی و تجلیل شدند.

برگزیدگان این جایزه در رشته‌های آهنگسازی موسیقی کلاسیک، اجرا موسیقی نواحی، خوانندگی موسیقی نواحی، اجرای موسیقی دستگاهی بی کلام، آهنگسازی موسیقی دستگاهی باکلام، خوانندگی موسیقی دستگاهی، آهنگسازی و اجرای بخش پاپ و تلفیقی بی کلام، آهنگسازی بخش پاپ و تلفیقی باکلام، خوانندگی بخش پاپ و تلفیقی، آهنگسازی و اجرای بخش معاصر و ارکسترال ایرانی بی‌کلام، آهنگسازی بخش معاصر و ارکسترال باکلام، خوانندگی بخش معاصر و ارکسترال ایرانی و بهترین ناشر معرفی شدند.

در بخش رقابتی سی و ششمین جشنواره موسیقی فجر آلبوم‌های که از مهر ماه سال ۱۳۹۸-۱۳۹۶ به دبیرخانه جشنواره رسید، توسط هیات انتخاب گروه‌ها و آثار جشنواره ارزیابی شد و کاندیداهای جایزه باربد معرفی شدند.

بهداد بابایی، احسان ذبیحی فر، محمدرضا چراغعلی، امیرعباس ستایشگر، مرتضی امیری اسفندقه، کارن کیهانی، محمدعلی مرآتی و امین هنرمند اعضای هیات انتخاب گروه‌ها و آثار سی و ششمین جشنواره موسیقی فجر هستند که کاندیداها و برگزیدگان جایزه باربد را انتخاب کرده‌اند و برگزیدگان جایزه در اختتامیه جشنواره معرفی می‌شوند.

اسامی هنرمندان و آثار برگزیده به ترتیب زیر اعلام شده است:

آهنگسازی موسیقی کلاسیک

نامزدهای دریافت جایزه: مهران بدخشان (انگاره‌ها)، رضا کهریزی (از او)، علیرضا مشایخی (مدال ۲۰۱۵)، کاوه میرحسینی (اشراق)

در این بخش دیپلم افتخار به مهران بدخشان برای آلبوم «انگاره‌ها» رسید و جایزه باربد را کاوه میرحسینی برای آلبوم «اشراق» از آن خود کرد.

اجرای موسیقی نواحی

نامزدهای دریافت جایزه: عماد توحیدی و حسین نظری (ترانه‌های کبود)، محمد سلم آبادی (آوای صحرا)، حمزه مقدم (حمزه سیا)، جمشید نیکوزاد (بی گمون)

در این بخش محمد سلم آبادی برای آلبوم «آوای صحرا» دیپلم افتخار گرفت. جایزه باربد در این بخش به حمزه مقدم برای آلبوم «حمزه سیاه» اهدا شد.

خوانندگی موسیقی نواحی

نامزدهای دریافت جایزه: ابوالحسن خوشرو (طالبا و موسیقی حماسی مازندران)، نورمحمد درپور (دردانه)، محی الدین شعبانی (دریاب و دریاب)، پرویز نزاکتی (ونوشه)

دیپلم افتخار این بخش به زنده یاد نورمحمد درپور برای «دردانه» اهدا شد و جایزه باربد به زنده‌یاد ابوالحسن خوشرو برای آلبوم موسیقی مازندران اهدا شد.

اجرای موسیقی دستگاهی بی‌کلام

نامزدهای دریافت جایزه: سیامک جهانگیری (در رگ تاک)، حمیدرضا خبازی (واپسین فردا)، هوشمند عبادی (نایی)، بهاره فیاضی (افرا)

در این بخش بهاره فیاضی برای آلبوم افرا دیپلم افتخار گرفت و جایزه باربد به هوشمند عبادی برای آلبوم «نایی» اهدا شد.

آهنگسازی دستگاهی باکلام

نامزدهای دریافت جایزه: سیامک جهانگیری (من همان نای‌ام)، احسان عبایی (از سراسر بگذشته)، بهمن فریادرس (پرواز و آواز)، هومن مهدویان (باغ بی باران)

در این بخش سیامک جهانگیری برای آلبوم «من همان نای‌ام» دیپلم افتخار گرفت و جایزه باربد را بهمن فریادرس برای آلبوم «پرواز و آواز» دریافت کرد.

خوانندگی موسیقی دستگاهی

نامزدهای دریافت جایزه: مهدی امامی (من همان نای ام)، وحید تاج (پرواز و آواز)، مجتبی عسگری (عشیران)، حسین علیشاپور (چقدر ز خویش دورم)

در این بخش مهدی امامی برای آلبوم «من همان نای‌ام» موفق به دریافت دیپلم افتخار شد و مجتبی عسگری برای آلبوم «عشیران» جایزه باربد را از آن خود کرد.

آهنگسازی و اجرای بخش پاپ و تلفیقی بی‌کلام

نامزدهای دریافت جایزه: هومن شیرعلی (تنیده در صدا)، سعید غریب و شهرام مویدی (ناگفته‌های یک رویا)، مصطفی قناعت (کبوترخانه)، آرش هژیرآزاد (تهران، مریخ)

در این بخش دیپلم افتخار به هومن شیر علی برای آلبوم «تنیده در صدا» اهدا شد و جایزه باربد را مصطفی قناعت برای آلبوم «کبوترخانه» از آن خود کرد.

آهنگسازی بخش پاپ و تلفیقی باکلام

نامزدهای دریافت جایزه: صادق تسبیحی و امید نعمتی (حرمان)، داماهی (در من برو شکار)،نیما رمضان و امیر بال افشان (بالزن)، پویا کلاهی (طاووس پربسته)

در این بخش گروه بمرانی برای آلبوم «۱۳۴۰» تقدیر شد. دیپلم افتخار به پویا کلاهی برای آلبوم «طاووس پربسته» رسید و جایزه باربد را گروه داماهی با آلبوم «در من برو شکار» از آن خود کرد.

خوانندگی بخش پاپ و تلفیقی

نامزدهای دریافت جایزه: امیر بال افشان (بالزن)، پویا کلاهی (طاووس پربسته)، رضا کولغانی (در من برو شکار)، امید نعمتی (حرمان)

در این بخش دیپلم افتخار به رضا کولغانی برای آلبوم «در من برو شکار» تعلق گرفت و جایزه باربد را پویا کلاهی برای آلبوم «طاووس پربسته» از آن خود کرد.

آهنگسازی بخش معاصر و ارکسترال ایرانی بی کلام

نامزدهای دریافت جایزه: پویا باباعلی (دوردست‌ها)، بهزاد عبدی (سوئیت برای قانون وارکستر زهی)، رضا والی (سرنا)

در این بخش دیپلم افتخار به پویا باباعلی برای آلبوم «دوردست‌ها» اهدا شد و جایزه باربد را رضا والی برای آلبوم «سرنا» دریافت کرد.

آهنگسازی بخش معاصر و ارکسترال باکلام

نامزدهای دریافت جایزه: امیر پورخلجی (عاشق کیست)، حامد حافظی و حسین فاضل (از برگ‌ها)، سلمان سالک و عباس آزاد (گوهر جان)، سیاوش ولی پور (سرود مرد سرگردان)

دیپلم افتخار این بخش به سیاوش ولی‌پور برای آلبوم «سرود مرد سرگردان» اهدا شد و جایزه باربد را امیر پورخلجی برای آلبوم «عاشق کیست» از آن خود کرد.

خوانندگی بخش معاصر و ارکسترال ایرانی

نامزدهای دریافت جایزه: پوریا اخواص (سرود مرد سرگردان)، وحید تاج (از برگ‌ها)، مهدی نظری (آسوده خاطر)

در این بخش دیپلم افتخار به پوریا اخواص برای آلبوم «سرود مرد سرگردان» اهدا شد و جایزه باربد به وحید تاج برای آلبوم «از برگ‌ها» رسید.

ناشر

نامزدهای دریافت جایزه: تلسک (ارژنگ)، خانه هنر خرد (علی صمدپور)، ماهور (محمد موسوی)، نسیم مهرآوا (محمد غلامی)

در این بخش علی صمدپور از نشر «خانه هنر خرد» دیپلم افتخار و محمد موسوی از نشر «ماهور» جایزه باربد را از ستاد جشنواره دریافت کردند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.